Alus, visā Latvijā

Drukāt

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
tūrisma grupu barošana, izbraukuma banketi, izbraukumu ēdināšana, laba svētku svinēšanas vieta Liepājā, alus , , Užavas alus , izlaidumu apkalpošana, izlaiduma banketi.

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
etiķetes, līmējamās etiķetes, līmējamās papīra etiķetes, pašlīmējošās papīra etiķetes pēc pasūtījuma, alus

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas, dzērieni, izlejamais alus

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Jaukā un romantiskā gaisotnē Jums ir iespēja baudīt gardas maltītes, kuras sniedz izsmalcinātā viesu nama "Bērzkalni" virtuve. Mājīgo gaisotni rada dekoratīvie elementi, kuri veidoti, lai katrs justos omulīgi un īpaši.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts: Vairāk nekā 25 gadus SIA „VOLDEMĀRS” piedāvā saviem klientiem tikai augstvērtīgākos un veselīgākos pārtikas produktus. Darbības laikā izveidotas Latvijā un ārpus tās atpazīstamas un novērtētas preču zīmes VALDO, TAUTAS, DRAUGU, PEPI. Mūsu firmas veikalā iespējams iegādāties mūsu firmas produktus. Augstā kvalitātē nodrošinām Latvijā un ārvalstīs audzētu graudaugu pārstrādāšanu un fasēšanu, izmantojot tirgū pieejamās jaunākās tehnoloģijas. Mēnesī piedāvājam patērētājiem līdz pat 1000 t graudaugu produkcijas ar mūsu preču zīmēm.

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

RA Drukātava, SIA

K.Valdemāra 8a, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam klientiem visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, darba formas, kaklasaites, pildspalvas, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. RA Drukātavā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. Piedāvājam uzlīmju, plakātu, banneru, tapešu, planšetu, tekstila un auduma druku. Kā arī piedāvājam skatlogu un mašīnu aplīmēšanu u.c. darbus.

Alcoline M, SIA, veikals - kafejnīca alus un vīns, vairumtirdzniecības bāze, akcīzes noliktava

Turpinām strādāt klātienē!
Stacijas 129j, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Piedāvājam dažādas alus šķirnes mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā.

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
alkoholiskie dzērieni, kokteiļi, dzērienu tirdzniecība, alkohola mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība, alus

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Alkoholiskie dzērieni: tirdzniecība

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!